top of page
Personal Trainer valmennukset, pienryhmätreenit, etävalmennus ja nettivalmennus Tampere

Valmennukset

Henkilökohtaista personal training-valmennusta elämäntapamuutokseen tai tuloksia tuottavaan voimaharjoitteluun, pienryhmävalmennusta kuntosalilla vai yksilöllistä etävalmennusta -

Minkälaista apua sinä kaipaisit?

Personal Training
Pienryhmävalmennus

1

Henkilökohtainen personal training-valmennus

Personal Training-valmennusta yhteisillä lähitapaamisilla Tampereella tai Ylöjärvellä

Voimatasot huippuunsa - tavoitteellinen voimavalmennus

 

Tuntuuko sinusta, että sarjapainosi junnaavat paikoillaan? Olet ehkä harjoitellut jo useita kuukausia tai jopa vuosia ja saavuttanutkin hienoja tuloksia, mutta viime aikoina edistystä ei enää ole tullut. Kaipaisitko punaista lankaa sekä kehityksen takaavaa ohjelmointia harjoitteluusi? Konkreettisia vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla saat otettua kehitysaskeleita tuloksissasi nyt sekä vielä vuosienkin päästä?

Lue esimerkiksi Maijun tarina siitä, miten hän valmennuksessani kasvatti sarjapainojaan takakyykyssä 35 kilosta 90 kiloon!

Haluaisitko siis vihdoin saavuttaa ansaitsemasi harjoittelun tulokset, kuitenkaan uhramatta koko elämääsi kuntosalille?

Voimatasot huippuunsa -valmennuksessa saat tämän kaiken ja pääset vihdoin takaisin kehityksen polulle!

 • Saat paikallaan junnaavat treenitulokset uuteen nousuun

 • Opit treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti sinulle sopivilla liiketekniikoilla

 • Osaat syödä kehitystä ja hyvinvointiasi tukevalla tavalla suhtautuen ruokaan joustavasti ilman kieltolistoja tai rajoitteita

 • Ymmärrät lämmittelyn merkityksen ja opit tekemään harjoittelusta kehittävää sen alusta alkaen

 • Opit myös itse rakentamaan omasta harjoittelustasi nousujohteista

 • Valmennuksessa käytetään Trainero-mobiilisovellusta, jonka kautta näet mm. harjoitusohjelmat, ravintosuunnitelmat sekä muut ohjeet ja voit olla yhteydessä minuun sisäänrakennetun chatin kautta

Voimatasot Huippuunsa -valmennuksen hinta on

249€/kk (sis. 2 tapaamista/kk) tai

349€/kk (sis. 4 tapaamista/kk)

Sopimus tehdään vähintään 3 kuukaudeksi, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevana kuukausi kerrallaan. Ennen sitoutumista käydään aina maksuton alkukeskustelu, jonka jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen. Täytä yhteydenottolomake tästä ja sovitaan keskusteluaika kalenteriin!

Muutos parempaan - kokonaisvaltainen elämäntapamuutosvalmennus

 

Tuntuuko arkesi väsyneeltä ja voimattomalta? Onko sinulle kertynyt ylipainoa tai kuntosi on mennyt viime kuukaudet tai vuodet jatkuvasti vain huonompaan suuntaan? Olet ehkä miettinyt, että jotain pitäisi tehdä, mutta et ole löytänyt riittävästi motivaatiota aloittamiseen tai et ole tiennyt miten lähteä liikkeelle. Olet saattanut kokeilla erilaisia dieettejä, nettivalmennuksia tai treenimuotoja, mutta mikään ei ole tuonut ratkaisua tilanteeseesi. Kaipaisitko apua, joka oikeasti saa aikaan muutoksen arjessasi ja opettaa sinut myös ylläpitämään tehtyä muutosta ja voimaan hyvin koko loppuelämäsi ajan.

Lue esimerkiksi Merin tarina siitä, miten hän on jatkanut valmennuksessani jo yli 3,5 vuoden ajan - pudottanut reilusti kiloja ja senttejä kehostaan ja saanut säännöllisestä kuntosaliharjoittelusta uuden elämäntavan!

Haluaisitko siis vihdoin onnistua pysyvän elämäntapamuutoksen teossa ja oppia uusia terveyttä ja hyvinvointia tukevia rutiineja, jotka sopivat juuri sinun arkeesi?

Muutos parempaan -valmennuksessa saat tämän kaiken

​​​

 • Saat matkallesi rinnallekulkijan, johon tukeutua vaikeina hetkinä ja jonka kanssa iloita onnistumisista

 • Onnistut välttämään sudenkuopat, joihin onnistunut muutoksenteko usein päättyy

 • Ymmärrät tapojen ja rutiinien merkityksen pysyvässä muutoksenteossa ja osaat kyseenalaistaa omaa arkitekemistäsi

 • Osaat ottaa vastaan myös huonommat päivät ja tiedostat niiden olevan normaali osa muutosta

 • Opit syömään tavoitettasi tukevalla tavalla suhtautuen ruokaan joustavasti ilman kieltolistoja tai rajoitteita

 • Opit suunnittelemaan kalenteriasi niin, että jatkossa sieltä löytyy tilaa myös sinun hyvinvoinnillesi

 • Valmennuksessa käytetään Trainero-mobiilisovellusta, jonka kautta näet mm. harjoitusohjelmat, ravintosuunnitelmat sekä muut ohjeet ja voit olla yhteydessä minuun sisäänrakennetun chatin kautta

Muutos Parempaan -valmennuksen hinta on

349€/kk (sis. 4 tapaamista/kk) tai

549€/kk (sis. 8 tapaamista/kk)

Sopimus tehdään vähintään 3 kuukaudeksi, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevana kuukausi kerrallaan. Ennen sitoutumista käydään aina maksuton alkukeskustelu, jonka jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen. Täytä yhteydenottolomake tästä ja sovitaan keskusteluaika kalenteriin!

2

Pienryhmävalmennus kuntosalilla

Kuntosaliharjoittelua 4-6 henkilön pienryhmässä

Haluaisitko treenata säännöllisesti yhdessä kavereiden tai työporukan kanssa? Jos teillä on valmis ryhmä, joka haluaa oman valmentajan huolehtivan treenien sisällöstä ja teidän kehittymisestänne ja on aina paikalla antamassa yksilöllistä valmennusta ja tekniikkavinkkejä? Haluaisitte ehkä aloittaa valmennuksessa, mutta haluatte jakaa valmennuskuluja hieman isommalla porukalla?

 

Pienryhmävalmennuksesta saatte henkilökohtaisen personal training-valmennuksen edut ja treenikavereiden vertaistuen huomattavasti yksilövalmennusta edullisemmalla hinnalla!

Pienryhmät Ylöjärven ja Tampereen Kuntokeskus Liikuissa

Kokoa oma ryhmä esim. kaveriporukasta tai työpaikaltasi ja ole yhteydessä, niin etsitään teille sopiva treeniaika!

Ennen sitoutumista käydään aina maksuton alkukeskustelu, jonka jälkeen voitte tehdä lopullisen päätöksen. Täytä yhteydenottolomake tästä ja sovitaan keskusteluaika kalenteriin!

3

Henkilökohtainen etävalmennus

Personal Training-valmennusta ilman lähitapaamisia 

Pystyt suoriutumaan treeneistä omatoimisesti ja osaat vähintään perusteet liikkeiden suoritustekniikoista, mutta sinulta ehkä puuttuu punainen lanka harjoittelustasi eikä kehitystä tapahdu. Kaipaat ehkä tukea hyvinvointiasi tukevan ravitsemuksen löytämiseen tai motivaation löytämiseen ja ylläpitämiseen. Henkilökohtaisessa etävalmennuksessa saat kaiken, mitä personal training-valmennuksenikin sisältävät - ainoana erona on, ettei se sisällä lähitapaamisia ja on näin ollen saatavilla mihin tahansa päin maailmaa!

 

Etävalmennuksessa ollaan aktiivisesti yhteydessä ja seurataan kehitystä. Itse valmennus tapahtuu personal training-valmennusten tavoin Trainero-mobiilisovelluksen kattavia toimintoja hyödyntämällä - tämän lisäksi sinulla on aina avoin yhteys minuun, kun tarvitset tukea, apua tai vinkkejä.

Asutko siis kauempana Tampereelta tai Ylöjärveltä, mutta haluaisit silti valmennukseeni saavuttamaan kovempia tuloksia kuntosalilla tai tekemään onnistunutta elämäntapamuutosta? Etävalmennus on tehty juuri sinulle!

Täysin sinulle luotua valmennusta

Etävalmennus ei tarkoita valmisohjelmia ja piilossa pysyvää valmentajaa, vaan aktiivista yhteydenpitoa, raportointia harjoituksista ja muista tavoitelluista tuloksista (esim. paino, mitat, valokuvat, sarjapainot, vireystila, kuormitustaso ja yleinen fiilis).

Henkilökohtaisessa etävalmennuksessa saat mm. tämän kaiken

 • Alkukartoituksen pohjalta sinulle suunniteltu harjoitusohjelma omalle kuntosalillesi tai kotiin

 • Tavoitteesi mukainen ravintosuunnitelma, joka opettaa sinut nauttimaan hyvän ja ravitsevan ruoan valmistamisesta

 • Aktiivinen onlineraportointi ja seuranta helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla

 • Minun jatkuvan tuen ja kannustuksen omalle matkallesi

Valmennuksessa voit saavuttaa esimerkiksi

 • Kovempia tuloksia kuntosalilla järkevällä ja laadukkaalla harjoitusohjelmalla

 • Liiketekniikoiden kehittymistä videopalautteiden avulla

 • Onnistuneen elämäntapamuutoksen kokonaisvaltaisella valmennuspaketilla

 • Liikunnan ilon ja motivaation kasvamisen itsestä huolehtimiseen

 • Vahvemman, itsevarmemman ja paremmin voivan itsesi!

Etävalmennuksen hinta on alkaen 159€/kk. Lopullinen hinta riippuu valmennustarpeen laajuudesta, mistä sovitaan aina ennen aloittamista.

Sopimus tehdään vähintään 3 kuukaudeksi, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevana kuukausi kerrallaan. Ennen sitoutumista käydään aina maksuton alkukeskustelu, jonka jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen. Täytä yhteydenottolomake tästä ja sovitaan keskusteluaika kalenteriin!

Etävalmennus
Personal Trainer Maria Gluhih Tampere Ylöjärvi voimavalmentaja painonpudotusvalmennus
bottom of page