top of page
kokemuksia personal trainer valmennuksesta maria gluhih tampere

Palautteita ja asiakastarinoita

Maijun tarina

Maijun muutostarina

Saavutuksina jo mm. -17 kiloa ja 13 kehonpainoleukaa!

Olemme tehneet Maijun kanssa yhteistyötä jo yli 1,5 vuotta ja sen aikana hän on saavuttanut huikeita tuloksia sekä kehonmuokkauksen näkökulmasta, että voimatasojen kehityksessä. Rasvan tilalle on tullut reippaasti lihasta ja liikunnasta on tullut uusi innostava elämäntapa!

Maijun ympärysmitat muuttuivat ensimmäisen vuoden aikana

vyötäröltä -20cm, lantiolta -16cm ja rinnanympäryksestä -10,3cm ja nyt

1,5 vuoden aikana painoa on pudonnut jo yhteensä 17 kg.

Samalla kun kehonkoostumus on muuttunut, on myös voimatasot kasvaneet huimasti ja se näkyy paitsi kevyempänä arkena, niin huikeina nousuina erilaisissa voimaliikkeissä.

Tulokset kuntosalilla ovat nousseet aloittamisesta mm.

Leuanvedossa toistot omalla kehonpainolla 0 > 13

Takakyykyn sarjapainot 35kg > 90kg

Maastavedon sarjapainot 35kg > 102.5kg

Penkkipunnerruksen sarjapainot 30kg > 55kg

Elämäntapamuutos muutoskuva personal trainer tampere

"Arjessa huomaa, että jaksaa paljon enemmän tehdä asioita työpäivän jälkeen eikä heti rojahda sohvalle. Myöskään fyysinen työ ei tunnu itsessään enää raskaalta. Kokonaisvaltaisesti oloni on paljon parempi sekä virkeämpi, fyysinen voima on lisääntynyt ja olen saanut liikkumisen ilon takaisin! Liikkumisesta ja syömisestä on tullut elämäntapa eikä se tunnu pakkopullalta.

Mariasta saat avuksesi ammattilaisen, joka tietää mitä tehdä, jotta sinun elämäsi helpottuu. Sinun ei tarvitse itse miettiä mitä tehdä salilla - ja tuloksia tulee ihan varmasti, jos itse jaksaa ohjeita noudattaa."

Yksilövalmennuksesta saatu palaute

"Kiitos ihana kaikesta tähän astisesta. Oot ollu mulle niin tärkeä näinä kahtena vuotena. Oot auttanut mua niin liikunnan ilon löytämisessä kuin itsetunnonkin kasvattamisessa. Oon sun viikkoraporttien avulla myös oivaltanut ihan hirveästi uusia asioita itsestäni, ruokavalioista ja treeneistä. Myös lepäämisen tärkeyden oon ymmärtänyt. Kiitos!"
Merin tarina

Merin muutostarina

Huikeita tuloksia jo 3 kuukaudessa -

mutta yhteistyötä jatkettu edelleen 3,5 vuoden ajan!

Elämäntapamuutos alkoi vauhdilla Merin kanssa, kun jopa ensimmäisen kolmen kuukauden aikana saavutettiin 11kg painonpudotus ja ympärysmitat muuttuivat vyötäröltä -12cm, lantiolta -7cm ja rinnanympäryksestä -9cm.

Merillä oli jo aloittaessaan aikaisempaa salitaustaa, jonka lisäksi hän liikkui satunnaisesti uimassa käyden. Valmennuksen tavoitteeksi asetettiin terveyden parantaminen sekä painonhallinta.

Nyt Meri on onnistunut luomaan itselleen elämäntavan ja uudet rutiinit, joiden avulla normaaliin viikkoon mahtuu jopa 4 salitreeniä ja innostuksesta terveellisempään elämään hän on myös lopettanut tupakanpolton. Nykyään hänestä suorastaan huokuu itsevarmuus ja elämänilo!

Kaiken harjoittelun myötä kuntosalillakin tehdään töitä nykyään huomattavan suurilla kuormilla, kun mm. lantionnostossa nousee 135kg, jalkaprässissä 160kg ja hack-kyykyssä 80kg pitkillä yli 10 toiston sarjoilla!

Muutoskuva painonpudotus personal trainer tampere

"Suurin muutos on ehdottomasti oma kehonhallinta ja henkinen kasvu. Ennen valmennusta en tahtonut päästä edes kunnolla kyykkyyn. Nyt suhtautuminen omaan kehoon on muuttunut aivan täysin ja olen ymmärtänyt oman hyvän oloni tärkeyden.

 

Ja vaikka eteneminen on tuntunut välillä todella haasteelliselta, on Maria jaksanut kannustaa ja ollaankin saatu huikeita tuloksia aikaiseksi!

Maria on aivan mahtava! Hän on kannustava ja vaativa valmentaja, joka jaksaa aina neuvoa, opastaa sekä kuunnella."

Yksilövalmennuksesta saatu palaute

"Pakko kehua, että oot saanu valettua muhun sellasta motivaatiota että en ois uskonut koskaan kokevani. Tän päiväsen treenin jälkeen tekis mieli päästä vaan uudestaan ja uudestaan kokeileen sitä kyykkyä painojen kanssa, vaikka hyvä kun pääsen ees sohvalta ylös. Oot mahtava!"
Millan tarina

Millan muutostarina

Jo 4 vuotta takana ja edelleen tapaamisiin ajetaan lähes 100km päästä!

"Arkeen on tullut paljon enemmän energiaa ja jaksamista. Töissä jaksaminen on parempaa eikä paikat kipeydy enää. Kotona myös tullut positiivista palautetta voimatason noususta. Olen saanut paljon apua omaan treenaamiseen ja tekniikka on parantunut. Myös usko omaan tekemiseen on kokenut ison harppauksen.

Suurin muutos valmennuksen aikana on ollut voimatasojen nousu ja itsensä voittaminen. Olen löytänyt innon ja palon treenaamiseen. Liikunta on tullut osaksi arkea ja rutiineja. Tietysti kapeneva vyötärö on plussaa myös, mutta ei pääasia. Valmentajan tuki ja apu on ollut korvaamaton, olen saanut juuri itselle räätälöidyt treeniohjelmat sekä ruokavalion, joka on tukenut omia tarpeita ja tavoitteitani."

Elämäntapamuutos muutoskuva personal trainer tampere

Milla aloitti matkansa hurjalla rutistuksella, kun jo 6 viikossa mitat muuttuivat vyötäröltä -6cm, lantiolta -6cm ja rinnan ympäriltä -2cm sekä painoa putosi jopa 7 kg. Kuntosaliliikkeissä taso on myös noussut reippaasti, kun sarjapainoja on nostettu mm. takakyykyssä 30kg > 80kg ja lantionnostossakin nousee tällä tehopakkauksella jopa 130kg!

Muutoskuva elämäntapamuutos personal trainer tampere

Maijan välikuulumiset 5kk valmennuksen jälkeen:

"Isoin muutos on ollut henkistä, itsevarmuuteni on kasvanut huimasti. Olen saanut saliharrastuksesta mukavaa ja kehittävää tekemistä vapaa-ajalleni. Rasvan tilalle on tullut lihasta ja aiemmin pieneksi käyneet vaatteet mahtuvat taas päälle. Myös suhteeni ruokaan on muuttunut terveellisempään suuntaan.

Aloitin salilla käynnin ensin yksin, mutta vasta Marian avulla olen oppinut tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti, sekä saamaan tuloksia nopeammin kuin uskoin."

Muutoskuva elämäntapamuutos personal trainer tampere

Kirsi on ollut mukana jo lähes urani ensi hetkistä lähtien ja matkan aikana tapahtunut muutos on ollut mieletön! 

 

Valmennus on mukautunut aina sen hetken elämäntilanteeseen ja sisältänyt mm. kuntosaliharjoittelun perusteita ja säännöllisen harjoittelun opettelua. Kehitykseen on reagoitu myös ruokavalion muutoksilla, kun liikkeelle on lähdetty painonpudotustavoittein ja sen jälkeen tarve onkin siirtynyt painonhallintaan ja voiman kasvatusta tukevaan ruokavalioon.

"Olen tuloksiin enemmän kun tyytyväinen! Maria on pitänyt ruokavalio- ja saliohjelmat jatkuvasti ajan tasalla ja olen saanut nopeasti vastauksia kysymyksiin ja hän on motivoinut jatkamaan kun on ollut vaikeeta. Ohjeita on ollut helppo noudattaa, koska ne ovat olleet selkeitä ja motivaatio ollut kohdallaan."

Millan tarina

Piian elämäntapamuutoksen onnistumistarina

Kuntosalipelosta naisten kympille - yli 20 kg kevyempänä!

"Sain syksyllä -21 diagnoosin verenpainetaudista. Silloin ymmärsin että nyt on aika ottaa itse vastuu omasta hyvinvoinnista ja alkaa tekemään asioille jotain. Olin aloittanut lukemattomia epäonnistuneita painonpudotusyrityksiä koko aikuisiän ajan ja siksi itsevarmuus asian suhteen oli täysi nolla. Tiesin että ilman pt en missään nimessä pääse alkua pidemmälle, kuntosali pelotti ja ahdisti tosi paljon. Tavoitteena oli ja on edelleen saada terveyttä edistävä liikunta osaksi arkea. En motivoidu isoista painoista tai kireistä lihaksista, vaan olisi mahtavaa oppia tykkäämään liikunnasta.

Toki tavoitteena on myös tiputtaa painoa, mutta ilman tiukkaa diettiä ja ruokavaliota. Haluan tehdä pysyviä muutoksia jotka tuntuvat hyviltä, enkä kieltää itseltäni jatkuvasti jotain. Sellaisia olen kokeillut ja aina epäonnistunut. 

piianelämäntapamuutosptmariagluhih1.jpeg

En koskaan ole harrastanut mitään liikuntaa säännöllisesti ja epämukavuusalueelta poistuminen on minulle ihan vierasta, kun on alkanut tuntua raskaalta tai hengästyttää niin olen lopettanut. Marian kanssa oli heti ensi tapaamisesta alkaen helppo jutella. Halusin ehdottomasti vähintään vuoden, mielellään ainakin kahden vuoden sopimuksen, lyhyempi aika ei riittäisi pysyvään muutokseen minun kohdallani.

Maria on kunnioittanut sitä että haluan edetä varovasti ja rauhallisesti, mutta on kuitenkin osannut puskea oikeissa hetkissä oikeaan suuntaan. Kehitystä on tullut koko ajan pikkuhiljaa. Vaikka itsestä on välillä tuntunut ettei mitään tapahdu, Maria on muistuttanut että missä asioissa on menty eteenpäin ja kuinka paljon on muutosta tapahtunut. Itsevarmuuteni on kasvanut hurjasti niin suhteessa liikuntaan kuin muissakin asioissa.

Maria on huippuammattilainen,  huumorintajuinen, sinnikäs, empaattinen. Vaikka kahteen vuoteen on mahtunut monenlaista mutkaa ja matkaa, Maria on aina jatkanut samalla tsempillä ja innolla eteenpäin ja tsempannut minut uuteen nousuun. Vasta nyt 2v lähestyessä on alkanut tulemaan parhaat oivallukset, olen oppinut huomaamaan liikunnan vaikutuksen mielialaan ja henkiseen hyvinvointiin. On mahtavaa huomata kuinka ei hengästykkään enää tutussa ylämäessä. Ja on alkanut löytymään niitä itsellekin mieluisia liikuntalajeja, aiemmin kun en uskonut sellaisia olevan olemassa. Nykyään nautin patikoinnista luonnossa ja jaksan 10km kierrokset helposti. Olen ottanut tavoitteekseni juosta ensi keväänä 10km naisten kympillä, ja Maria on luvannut auttaa minua siinä. Siitä tulee ihan mahtava 🤩

 

Piia on tehnyt kahdessa vuodessa hurjan muutoksen, kun senttejä on lähtenyt vyötäröltä jopa -30.5cm, lantiolta -11cm ja rinnan ympäriltä -13cm sekä painoa on pudonnut jopa 22 kg.

Palautekeskiarvo

4.98/5

asiakaskokemuksia personal trainer tampere

0

0

0

4

220

*Kerätty asiakkailta 12/2021-09/2023

muutoskuva personal trainer tampere maria gluhih
bottom of page