top of page
Personal Trainer valmennukset, pienryhmätreenit, etävalmennus ja nettivalmennus Tampere

Usein kysytyt kysymykset

 • Miten voin aloittaa valmennuksen?
  Voit aluksi täyttää yhteydenottolomakkeen, laittaa sähköpostia tai olla yhteydessä puhelimitse, jotta pääset hieman kertomaan tilanteestasi. Aluksi sovimme aina maksuttoman tapaamisen, jonka aikana pääsemme tutustumaan paremmin ja suunnittelemaan yhdessä valmennuksen sisältöä. Sen jälkeen onkin sitten aika alkaa tekemään tulosta ja saavuttamaan sinun tavoitteitasi!
 • Voiko valmennuksen aloittaa koska tahansa?
  Kyllä voi! Voit olla yhteydessä minuun yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta ja valmennus voidaan aloittaa vaikka heti, jos pitämämme aloituskeskustelun jälkeen koemme että voin olla sinulle avuksi. Huomaathan, että erityisesti henkilökohtaiseen personal training-valmennukseen sekä pienryhmävalmennuksiin on todella rajatusti paikkoja. Tällöin asiakaspaikkojeni puolesta saattaa olla sellainen tilanne, etten pysty juuri tällä hetkellä ottamaan uusia aloittavia asiakkaita. Kannattaa kuitenkin olla yhteydessä, jotta osaan kertoa sinulle tilanteesta ja mahdollisista vapautuvista valmennuspaikoista ja laittaa sinut jonotuslistalle!
 • Miksi palkata personal trainer?
  Personal Trainerin voi ottaa itselleen monesta eri syystä. Pohjimmaisena ajatuksena kuitenkin kulkee yleensä se, että sinulla on joku tavoite, jonka saavuttamiseen tarvitset apua. Erilaisia syitä personal trainerin palkkaamiseen voivat olla esimerkiksi: Ammattitaito ja ohjaus: Jos kaipaa yksilöllistä sinulle suunniteltua ohjausta tai sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin suunniteltua harjoitusohjelmaa, niin koulutetut personal trainerit ovat tämän alan ammattilaisia. He pystyvät rakentamaan sinulle tehokkaan treeniohjelman, joka sopeutuu juuri sinun aikatauluihisi. Motivaatio ja vastuu: Personal Trainer voi auttaa luomaan ja ylläpitämään motivoivaa ilmapiiriä, jotta sinä jatkaisit töitä oman hyvinvoinnin ja tavoitteiden eteen myös huonompina päivinä. Personal trainer tarjoaa tukea ja kannustusta sekä kantaa vastuuta siitä, että hänen luomansa sisältö sopii sinun elämäntilanteeseesi. Turvallisuus ja oikea tekniikka: Personal Trainer opastaa sinut harjoittelemaan turvallisilla ja oikeilla tekniikoilla, jotka sopivat sinun kehollesi ja takaavat kehityksen. Tämän avulla voidaan ehkäistä loukkaantumisia ja taata tehokasta vuoden ympäri jatkuvaa harjoittelua! Henkilökohtainen tuki: Omalta personal trainerilta saat tukea ja huomiota juuri sinun tarpeisiin. Hän voi auttaa sinua asettamaan realistisia tavoitteita, seuraamaan edistystä ja tarvittaessa muokkaamaan treeniohjelmaan tai ravitsemusta. Henkilökohtaiset tarpeet ja tavoitteet vaihtelevat laajasti, jonka lisäksi myös personal trainereiden koulutustaustat, ammattitaito ja suuntautuminen ovat hyvin kirjavia. Tämän vuoksi suosittelenkin tutustumaan tarkasti eri ammattilaisiin ennen valintaa! Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, niin voit varata 100% ilmaisen tutustumistapaamisen ennen sitoutumista valmennukseen. Laita viestiä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.
 • Sopiiko valmennus minulle, jos en ole koskaan käynyt kuntosalilla?
  Kyllä! Sitä suuremmalla syyllä sinun kannattaa aloittaa ammattitaitoisen valmentajan kanssa. Minä pidän huolen siitä, että opit tekemään kaiken oikein ja kuntosaliharjoittelusta tulee sinulle uusi mieluisa rutiini arkeen! Olen valmentanut useita aloittelijoita ja saavuttanut heidän kanssaan upeita tuloksia. Voit lukea asiakaskokemuksista täältä.
 • Mitä maksutapoja valmennuksille on?
  Kaikki valmennukset voi maksaa laskulla, MobilePaylla tai seuraavilla työnantajan myöntämillä liikuntaeduilla: Smartum, Edenred ja ePassi. Valmennukset voi aina maksaa joko kuukausierissä tai kerralla. Liikuntaeduilla voit maksaa myös vain osan laskusta.
 • Missä kaikkialla valmennat?
  Lähivalmennukseeni pääsee Kuntokeskus Liikuissa Ylöjärvellä sekä Tampereella (Hermia, Turtola & Rantaperkiö). Salille pääsy vaatii oman kuntosalijäsenyyden, joka ei sisälly valmennushintoihin. Jäsenyyden saa ostettua osoitteesta liikku.fi. Tämän lisäksi valmennukseeni pääsee myös täysin etänä, sillä käytän apuna työssäni Trainero-mobiilisovellusta, joka mahdollistaa reaaliaikaisen ja tarkan seurannan, raportoinnin ja yhteydenpidon mihin tahansa päin maailmaa.
 • Voiko etävalmennuksella saavuttaa tuloksia?
  Etävalmennuksessa on nykypäivän välineillä mahdollista saavuttaa täysin samoja tuloksia, kun henkilökohtaisessa personal trainerin lähivalmennuksessa. Esimerkiksi käyttämäni mobiilisovellus Trainero tarjoaa mahdollisuuden luoda suoraan puhelimeesi: Treeniohjelman, jossa harjoituksen läpivienti on kohta kohdalta ohjeistettu ja kaikki ohjelman liikkeet on videoitu sekä ohjeistettu tekstillä. Tehtävistä treeneistä saa asetettua myös push-ilmoituksen puhelimeen. Ravinto-ohjelman, jossa voit seurata ateria- ja päivätasolla makroravinteita (proteiineja, hiilihydraattia ja rasvaa) sekä kuidun määrää. Syötävistä aterioista saa asetettua myös push-ilmoituksen puhelimeen. Kehityksen seurannan, jonka avulla voidaan säännöllisesti asettaa muistutuksia erilaisista mittauskohteista, joita halutaan käyttää valmennuksessa. Näitä voi olla esimerkiksi paino, verenpaine, uni, ympärysmitat yms. Asiakas ja valmentaja pääsevät molemmat seuraamaan kehitystä selkeiden graafien avulla. Kalenterin, jonka avulla tiedät joka päivä mitä tehtäviä sinun ohjelmaasi kuuluu. Kalenteria voi käyttää treeniaikojen suunnittelun lisäksi myös mm. kehityksen raportointiin, ravitsemuskirjauksiin tai muihin tehtäviin. Voit lisätä kalenteriin myös omia tehtäviäsi. Sisäänrakennettu chat, joka avaa sinulle suoran keskusteluyhteyden valmentajasi kanssa ja voit kätevästi laittaa viestiä liittäen niihin kuvia, videoita ja tiedostoja. Jos olet mukana ryhmävalmennuksessa, niin chatissa voi viestiä myös yhdessä koko ryhmän kanssa toisiaan tsempaten! Henkilökohtainen etävalmennus tarjoaa sinulle siis kaiken, mitä tavallinen personal training-valmennuskin, mutta vain ilman yhteisiä lähitapaamisia. Jos siis koet pärjääväsi omatoimisesti kuntosalilla tai muissa treeneissä katsoen ohjeet mobiilisovelluksesta, niin voit varmasti saavuttaa kaikki samat tulokset mitä lähivalmennuksessakin!
 • Haluaisin ostaa räätälöidyn valmennuspaketin, onnistuuko?
  Kyllä onnistuu! Lähetä minulle tarkempi viesti aiheesta yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen pt.mariagluhih@gmail.com, niin jutellaan sinun tarpeistasi.
 • Minkälaisia valmennuksia sinulta saa?
  Valmennan henkilökohtaisia personal training-valmennuksia, jotka voivat pitää sisällään kuntosaliharjoittelua, psyykkistä valmennusta ja ravintovalmennusta tai ravinto-ohjausta. Näitä kaikkia voidaan toteuttaa myös etävalmennuksessa ilman lähitapaamisia. Tämän lisäksi teen pienryhmävalmennuksia erilaisilla teemoilla (voimanosto, painonpudotus, elintapavalmennus, kunnon kohotus). Jos joku valmiista paketeista ei kohtaa tarpeidesi kanssa, mutta haluaisit päästä hyödyntämään osaamistani, niin voimme aina varata 100% ilmaisen keskusteluajan ja pohtia yhdessä mikä olisi sinulle paras tapa tehdä yhteistyötä. Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai sähköpostilla pt.mariagluhih@gmail.com!
 • Kuinka paljon valmennukset maksavat?
  Hinta riippuu täysin siitä, minkälaista valmennusta kaipaat. Valmennuksia on olemassa erilaisille budjeteille ja voimme myös yhdessä keskustella siitä, mikä olisi sinulle sopivin tapa tehdä yhteistyötä. Löydät kaikki hintani Valmennukset-sivulta ja jos kaipaat jotain räätälöityä palvelua, niin voit laittaa viestiä täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostilla pt.mariagluhih@gmail.com.
bottom of page