top of page
Personal Trainer Maria Gluhih Tampere Ylöjärvi Kuntosali

  Valmentaja Maria Gluhih  

Personal trainer ja voimavalmentaja Tampereelta

Työni on auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset
tavoitteesi
sinun arkeesi sopivalla tavalla. Tavoitteenani on opettaa
sinulle järkevää ajankäyttöä, fiksua ja tehokasta treenaamista, vuosia jatkuvaa kehitystä ilman sudenkuoppiin sortumista - ja tämä kaikki
ilman liiallista kontrollointia. Yhteistyössä kanssani
opit edistämään
omaa hyvinvointiasi sopivan rennolla ja joustavalla tekemisellä
, joka
pitää arjen mielekkäänä ja motivoi jatkamaan! 

Koulutukset

 • APT® Personal Trainer (Trainer4You, 2019)

 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You, 2019)

 • Voimavalmentaja (Trainer4You, 2021)

 • CrossFit OnRamp (CrossFit 33400, 2021)

 • Kahvakuula freestyle (Spartan Academy 2021)

 • Psyykkinen valmentaja (Peltonen Performance, 2023)

 • Voimanostovalmentaja, taso 1 (Suomen Voimanostoliitto (05/2024)

Erityisosaaminen

 • Voimanostovalmennus

 • Lihasten kasvatus & kehonmuokkaus

 • Tavoitteellinen voimaharjoittelu

 • Painonpudotus & painonhallinta

 • Suuri elämäntapamuutos

 • Ravintovalmennus

 • Psyykkinen valmennus

Elämäntapamuutos painonpudotus muutoskuva personal trainer maria gluhih tampere

Oma elämäntapamuutokseni

Vuonna 2017 olin kerryttänyt raskausaikana 25 kiloa pieneen 157 senttiseen runkooni ja olo oli tukala, kun loput 15 kiloa jäivät mukaan myös synnytyksen jälkeen. Ennen raskautta olin tottunut 4 saliharjoitukseen viikossa, mutta raskaana ollessani jouduin pahoinvoinnin takia lopettamaan liikunnan seinään. Tämä johti lopulta siihen, että ruokailutkin menivät plörinäksi - sokerihimot jäivät päälle ja päivittäin oli saatava suklaata. Ylipaino toi mukanaan polvi- ja lonkkakipuja enkä enää tunnistanut kehoa omakseni.

Lopulta tajusin, että minun täytyy pitää itsestäni parempaa huolta, jotta pysyn terveenä, tunnen voivani hyvin ja jaksan touhuta kasvavan lapseni kanssa. "Kun äiti voi hyvin, muutkin voivat hyvin."

15 kilon painonpudotukseen mahtui paljon erilaisia tunteita. Useita kyyneleitä sai valuttaa, kun ajoittain paino junnasi paikallaan - enkä ollut ennen kokenut vastaavaa. Lopulta muutos on kuitenkin tuonut mukanaan ison annoksen positiivista elämänasennetta, parempaa vointia ja energiaa touhuta arjessa sekä työelämässä!

Personal Trainer Tampereelta

Nyt vuonna 2023 olen Ylöjärvellä asuva 36-vuotias perheenäiti ja yrittäjä, joka rakastaa tehdä töitä ihmisten parissa ja auttaa heitä saavuttamaan omat tavoitteensa upeiden elämäntapamuutosten kanssa sekä uusien ennätystulosten parissa kuntosalilla. Meillä on perheessämme kaksi tytärtä ja japaninpystykorva-koira, jotka pitävät huolen että tekemistä riittää myös töiden ulkopuolella. Tämä motivoi huonoinakin päivinä pitämään itsestäni  ja omasta jaksamisestani edelleen hyvää huolta!

Lähivalmennukseeni Personal Training- ja pienryhmävalmennuksiin pääsee Ylöjärvellä sekä Tampereella Kuntokeskus Liikuissa. Teen myös etävalmennuksia nykyaikaisen ja helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla, joten
voit päästä valmennukseeni myös mistä tahansa päin maailmaa ja tehdä treenit omatoimisesti. Oma kuntosaliharrastukseni on alkanut 10 vuotta sitten ja valmennusyrittäjänä olen työskennellyt 4 vuoden ajan. Olen tehnyt asiakaspalvelutyötä myös ennen valmentajaksi siirtymistä, koko aikuisikäni ajan, ja tämä on opettanut kuuntelemaan asiakasta ja kohtaamaan erilaiset ihmiset yksilöinä - ihan avoimesti omana itsenään. 

Tämän avulla osaan suunnitella ja räätälöidä valmennukseni juuri jokaiselle yksilölle sopiviksi.
Huomioin erilaiset tarpeet, elämäntilanteen ja arjen kokonaiskuormituksen ja pidän huolen, että välillämme säilyy yhteisymmärrys ja päätökset tehdään aina yhdessä toiveita ja tuntemuksia kuunnellen.

Omana treenitavoitteenani on tällä hetkellä osallistua vuonna 2024 voimanostokisoihin, jonka eteen teen töitä oman valmentajani avustuksella. Omaa treenimatkaani pääset seuraamaan paremmin Instagramin tai TikTokin puolelta.


 

Lue asiakaskokemuksia
Personal Trainer-valmennuksista

Tiia, 22v

”Ensimmäinen kerta kun otin itselleni personal trainerin, kun päätin että nyt haluan alkaa kuntoilla kunnolla, laihduttaa ja voida paremmin. 3 kk aikana painoa lähti 6 kg, työhousut jotka ei melkein mahtuneet helmikuussa jalkaan tippuvat päältä ja vyötä piti kiristää 2 reikää. Yö unet parantuneet ja jaksaminen töissä ja kotona parantunut. Myös kiinnostus ja halu tehdä parempaa ruokaa on noussut."
Personal Trainer Maria Gluhih Tampere Ylöjärvi Kuntosali

Minusta saat energisen ja kannustavan valmentajan, joka vaatii tavoitteesi kannalta riittävästi ja auttaa pysymään suunnitelmassa myös huonompina päivinä.

Kun sinä päätät sijoittaa hyvinvointiisi ja aloittaa yhteistyön kanssani, niin minä vuorostani päätän panostaa täysillä sinuun ja siihen, että saavutat tavoittelemasi asiat. Saat minulta täyden tuen ja kuljen rinnallasi kohti maalia!

bottom of page